Tessa Overgoor - SeederDeBoer

Tessa Overgoor - Senior Consultant

“Don’t practice until you get it right. Practice until you can’t get it wrong”

Half werk is voor mij geen optie. Daarom vind ik het belangrijk goed te zijn in wat ik doe. Daarnaast wil ik blijven groeien. Zo ook in mijn werk als Consultant.

Met een achtergrond in Communicatie en Bedrijfskunde stapte ik een paar jaar geleden in de wereld van de consultancy. Als consultant help ik organisaties in verschillende sectoren in grote (wereldwijde) verander- en rendementsprogramma’s. In mijn rol als Projectleider en Implementatiemanager vind ik het belangrijk om inzicht te creëren, voor verbinding te zorgen en samen met de stakeholders de veranderingen door te voeren. De komende jaren wil ik mij verder gaan specialiseren in het begeleiden van organisaties bij grote verandertrajecten in een multi-stakeholderveld.

Bij SeederDeBoer krijg je de ruimte om aan de slag te gaan met diverse opdrachten in verschillende sectoren. Daarbij hanteer je geen vaste aanpak, maar kijk je naar wat er écht nodig is. Door de verscheidenheid aan opdrachten en de verschillende invalshoeken van waaruit de vraagstukken benaderd worden, leer je de vraagstukken vanuit meerdere perspectieven te bekijken en te behandelen. Iets wat mij als consultant sterker maakt. Naast het werk staat je persoonlijke en professionele ontwikkeling centraal. Een goede combinatie waarin de twee aspecten elkaar versterken. Het werken met en tussen sociale, inspirerende en gedreven collega’s die dezelfde interesses delen maakt SeederDeBoer voor mij een fijne plek om te werken.

Tijdens opdrachten bij klanten vind ik het belangrijk probleemsituaties inzichtelijk te maken en deze met betrokken medewerkers te bespreken. Zo kom je tot oplossingen die gedragen worden door de mensen uit de organisatie. In mijn werk breng ik voor betrokkenen structuur aan, zorg ik voor verbinding en stuur ik op resultaten. Hierbij ben ik oplossingsgericht ingesteld, maar blijf ik kritisch om iedereen scherp te houden en zaken niet zomaar aan te nemen voor wat ze zijn. Tijdens deze opdrachten wil ik er het maximale uithalen. Zowel voor mijzelf als voor de organisatie. Zo kan ik mijzelf blijven ontwikkelen én organisaties verder helpen.

Al onze mensen bekijken?
Kijk hier