Justin Vosveld - SeederDeBoer

Justin Vosveld - Partner

“Wat je krijgt, is wat je geeft”

Ik haal mijn energie uit het ontginnen van nieuwe terreinen. Ik vind het heerlijk paden te creëren, af te bakenen en doelen te stellen. Daarbij is de menselijke factor van essentieel belang. Ik breng mensen graag in beweging en probeer ze in hun kracht te zetten en te inspireren. Ik probeer een balans te vinden in het luisteren, enthousiasmeren, binden en verbinden. De afgelopen 15 jaar heb ik verscheidene lijnmanagement en adviesrollen gehad.

Ik schakel graag op verschillende niveaus en ben zowel beleidsmatig als onderzoekend bezig hoe dit in de praktijk uitwerkt. Projecten opstarten en ideeën concreet maken door ze te vervatten in plannen, processen en activiteiten. Ik werk graag in organisaties waar wij echt wat achter kunnen laten. Soms denk ik buiten de gebaande paden om mijn doelen te bereiken en hanteer een hands-on mentaliteit.

Van kortstondige advies opdrachten tot langdurige complexe veranderingstrajecten. Van adviseur tot interim manager. De afwisseling van verschillende soorten vraagstukken vind ik terug bij SeederDeBoer. Zowel klant als collega een stap verder helpen. Daar krijg ik energie van.

Doelen stellen heb ik nodig om ook mijzelf te blijven uitdagen en dus te ontwikkelen. Dat doe ik niet alleen in mijn werk, maar ook op sportief gebied.

Het grootste deel van mijn ervaringen ligt in de financiële sector. Echter, de afwisseling in een andere sector werkt zowel voor mij, als voor de klant heel verfrissend. De afgelopen jaren heb ik daarom verbreding gezocht in de publieke- / woningcorporatie sector. Ook hier is sprake van nieuwe werkprocessen, infrastructuur en het meekrijgen van mensen.

Al onze mensen bekijken?
Kijk hier