Rianne Modderkolk - SeederDeBoer

Rianne Modderkolk - Junior Consultant

“Niets is zo blijvend als verandering”

Als je de deur uit stapt en om je heen kijkt, kun je verandering overal om je heen zien. De veranderingen als de herfst aanbreekt, maar ook in het ontpoppen van rupsen tot vlinders. In de bouw van huizen om ons heen en zelfs dichterbij in hoe je zelf verandert door de jaren heen. Verandering is blijvend. Dat vind ik geruststellend, maar kan ook beangstigend zijn. Geruststellend is de gedachte dat veranderingen de mogelijkheid bieden om te leren, te blijven ontwikkelen. Tegelijkertijd is soms onduidelijk wat een nieuwe situatie gaat bieden.

Als gedreven en enthousiast persoon, streef ik ernaar de wereld een stukje beter achter te laten dan ik haar aantrof. Verandering biedt daarbij een overvloed aan mogelijkheden. Met deze ambitie ben ik begonnen aan de opleiding Human Resource Management, vanuit de overtuiging dat menselijk kapitaal essentieel is bij het bereiken van een betere wereld. Daarnaast heb ik in mijn master de verbreding opgezocht door Strategic Management te studeren.

Voordat ik mijn avontuur bij SeederDeBoer begon, heb ik ervaring opgedaan in het projectmatig implementeren van strategie bij een accountantskantoor. Ik heb in samenwerking met projectleiders projectplannen ontwikkeld voor IT implementaties en was aanjager van een aantal strategische initiatieven.

Bij mijn kennismaking met SeederDeBoer was de mensgerichte aanpak iets wat me erg aansprak. In SeederDeBoer heb ik een organisatie gevonden die gaat voor hoge kwaliteit, zonder daarbij de mens uit het oog te verliezen. Een plek waar ik de ruimte krijg om mijzelf verder te ontwikkelen en bij te dragen aan een betere omgeving. Dit sluit aan bij mijn eigen ambitie om waarde toe te voegen. Ik kijk ernaar uit om complexe verandervraagstukken aan te gaan en zet mijn analytische vaardigheden en probleemoplossend vermogen graag in om organisaties beter te maken.

Al onze mensen bekijken?
Kijk hier