Wendy Bruynis - SeederDeBoer

Wendy Bruynis - Officemanager

“Doe iets geks, zeg iets liefs, dat geeft elke dag iets positiefs”

Toen ik bij SeederDeBoer in dienst trad, stapte ik als in een warm bad. Al tijdens het eerste gesprek wist ik dat dit de organisatie was waar ik wilde werken en thuis hoor. Er is hier ruimte voor persoonlijke aandacht en groei en de wil om met elkaar samen te werken en het beste uit elkaar te halen. Naast hard werken, worden er ook zeer regelmatig sociale activiteiten georganiseerd.


Ons team van officemanagers zijn alleskunners, we vullen elkaar aan en kunnen op elkaar bouwen. Gelukkig maar, want ons takenpakket is breed en divers. We zijn het visitekaartje en het dagelijkse aanspreekpunt binnen en buiten het bedrijf. We zorgen ervoor dat we alles in goede banen leiden en er op kantoor een fijne werksfeer hangt. Zo kunnen onze collega's zich volledig op hun werk focussen. Ik vind het fijn om mensen te ontzorgen en proactief mee te denken en krijg energie van het vinden van oplossingen. Daarnaast breng ik graag structuur, harmonie en vrolijkheid en heb oprechte interesse in mensen. Ik geloof dat een positieve bedrijfscultuur de sleutel is tot succes. Samenwerking, innovatie en persoonlijke groei staan bij ons centraal. We zorgen er met z'n allen voor dat iedereen zich gewaardeerd en gehoord voelt, want alleen dan kunnen we optimaal presteren.


Verken onze website om meer te weten te komen over ons bedrijf en de diensten die we leveren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, we staan voor je klaar!

Al onze mensen bekijken?
Kijk hier