Marlou Smits - SeederDeBoer

Marlou Smits - Consultant

“Kwetsbaarheid vormt de bron van innovatie, creativiteit en verandering”

Waar kwetsbaarheid door velen wordt gezien als een teken van zwakte, beschrijft Brené Brown dat jezelf kwetsbaar op durven stellen juist de weg is naar betekenisvolle verbindingen. Haar inzichten vormen voor mij een enorme inspiratiebron ter ontwikkeling van mijn persoonlijke leiderschap. De constante zoektocht naar mogelijkheden om mijzelf uit te dagen, was dan ook de rode draad gedurende mijn studententijd.

In deze periode heb ik het geluk gehad in zes verschillende steden te mogen wonen en studeren. Iedere stad had haar eigen karakteristieken, maar overal deed ik veel verschillende kennis en ervaringen op. In Krakau ontdekte ik een prachtige stad met een rijke historie, in Innsbruck sprong ik na mijn colleges op de latten, in Bologna genoot ik van aperitivos en in Newcastle bedwong ik de Australische golven op mijn surfboard. Ook in Maastricht en Rotterdam hield ik mij naast studeren veel bezig met uiteenlopende projecten waarbij ik bijvoorbeeld een bestuursfunctie bij AIESEC heb bekleed.

Met een sterk inhoudelijke drive zoek ik in mijn werk naar verbinding en neem ik graag een onderzoekende houding aan. Zo heb ik een econometrisch model gemaakt voor het Australische zorgverzekeringswezen en een artikel gepubliceerd ten aanzien van het Nederlandse coronabeleid. Dit soort opdrachten geven mij veel energie aangezien ik mijn analytische en creatieve kant hierbij kan combineren. Werken als Junior Consultant bij SeederDeBoer ervaar ik als de perfecte start van mijn professionele carrière. De open bedrijfscultuur draagt eraan bij dat je jezelf snel op je plek voelt en de fijne omgeving stimuleert mij mijzelf uit te blijven dagen en de eerdergenoemde kracht van kwetsbaarheid te omarmen.

Al onze mensen bekijken?
Kijk hier