Merel Wensveen - SeederDeBoer

Merel Wensveen - Junior Consultant

“Verandering in alle dingen is zoet”

Tijdens mijn bachelor Bedrijfskunde en master Digital Business heb ik mij kunnen verdiepen in verschillende organisatiedisciplines. Ik ben breed geïnteresseerd in verandervraagstukken en ik ben gemotiveerd om aan de slag te gaan in verschillende sectoren en type organisaties. Tijdens mijn studie heb ik veel geleerd over de essentiële verbinding tussen de business en de IT. Vooral digitale transformaties en de impact hiervan op een organisatie boeien mij enorm.

Ik krijg energie van het (samen)werken aan complexe vraagstukken en leer graag van de mensen om mij heen. Binnen SeederDeBoer heerst niet alleen een warme sfeer om dit in uit te oefenen, maar zijn leergierigheid en ambitie een gemene deler tussen de collega’s. Deze eigenschappen sprongen er voor mij dan ook meteen boven uit in mijn zoektocht naar een baan. Daarnaast staat binnen SeederDeBoer de mensgerichte aanpak centraal. Door goed te luisteren, observeren en het gesprek aan te gaan, hoop ik met mijn analytische blik een positieve bijdrage te kunnen leveren aan mijn opdrachten en onze maatschappij.

Ik kijk er naar uit om mezelf tijdens het Consultancy Traineeship verder te ontwikkelen op persoonlijk én professioneel vlak, om zo een volwaardig veranderconsultant te worden binnen SeederDeBoer.

Al onze mensen bekijken?
Kijk hier