Mees Hermens - SeederDeBoer

Mees Hermens - Junior Consultant

“You can’t start a fire without a spark.”

Voor mij staat verandering voor het loskomen van de huidige situatie met als doel het benutten van nieuwe kansen. Voor een organisatie geldt dat zowel de interne als externe omgeving verandert. Reageren en anticiperen op verandering is dus een vereiste in een snel veranderende wereld. Transformaties in gang zetten en zorgen dat deze breed gedragen worden is een uitdaging. Een frisse en kritische blik van buitenaf kan hieraan bijdragen, immers geldt: zonder vonk geen vuur.

Bij SeederDeBoer wordt verandering vanuit menselijk oogpunt bekeken. In deze manier van werken voel ik mij thuis. Deze overtuiging is in mijn studietijd ontstaan. Gedurende mijn bachelor Commerciële Economie heb ik het belang van overtuigingskracht leren kennen. Een idee is pas een goed idee als je dit zo weet te brengen dat anderen hier ook enthousiast van worden en achter staan. Door een diepe interesse in culturele verschillen, gesterkt door mooie reizen naar Latijns-Amerika, besloot ik de master International Business te volgen. Hier kwam voor mij veel samen met als resultaat het vormen van een strategische, analytische blik op organisaties, maar altijd met een “Human Touch”.

Een verandering stopt niet op papier, maar vertaalt zich door binnen een organisatie. De visie van SeederDeBoer op het daadwerkelijk begeleiden van de in gang gezette verandering in de implementatiefase past hierbij. Deze kijk en de mogelijkheid om mijzelf in verschillende projecten en sectoren verder te mogen ontwikkelen maakt het Consultancy Traineeship van SeederDeBoer de ideale start van mijn carrière.

Al onze mensen bekijken?
Kijk hier