Jeroen Buma - SeederDeBoer

Jeroen Buma - Partner

“Altijd nieuwe mogelijkheden, creatief en met passie”

Altijd nieuwe mogelijkheden, creatief en met passie, het loopt als een rode draad door mijn loopbaan. Met een achtergrond in bedrijfseconomie, accounting & finance, controlling en consultancy kan ik alle aspecten van verandering en verbetering van een interne organisatie goed overzien en begeleiden. De laatste jaren ben ik vooral werkzaam in de zorgsector. Een sector met veel verbeterpotentieel waarin ik echt mijn plek heb gevonden en met enthousiasme en passie werk aan het optimaliseren van de bedrijfsvoering.

Waarom SeederDeBoer

Vrij kunnen denken en handelen is een belangrijke kernwaarde bij SeederDeBoer. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat beoogde resultaten er komen. We zijn met betrokken en eigenzinnige collega’s, die vanuit diverse invalshoeken gedreven zijn om het beste uit zichzelf te halen voor een opdracht. Deze basishouding is voor mij van grote waarde en geeft een geweldig trots gevoel om hierbij te horen.

Werkwijze

Ik overzie wat er inhoudelijk moet gebeuren en voel goed aan wat er in een organisatie speelt. In opdrachten heb ik naast de harde kant (organisatie- en procesinrichting) veel oog voor de culturele dimensie, klant- en servicegerichtheid, mogelijke interne risico’s en belangrijke details. Inzichten en mogelijke verbeteringen vertaal ik snel door naar concrete behapbare brokken voor een bestaande setting. Creatief, doortastend èn het resultaat staat altijd centraal.

Ervaring

Sinds 2013 ben ik verantwoordelijk voor de opdrachtvoering in de zorgsector. In de zorg werk ik vooral binnen het aandachtsgebied bedrijfsvoering en interne organisatie. In afwisselende rollen verantwoordelijk voor het geheel van visievorming, organisatie- en procesontwerp, opstellen van verander- en implementatieplannen en projectmanagement voor realisatie en borging in de organisatie. Enkele voorbeelden zijn de inrichting van planning & control cyclus bij een academisch ziekenhuis, herinrichting van financieel functie bij algemene ziekenhuizen en analyse van de bedrijfsvoering bij zorginstellingen.

Al onze mensen bekijken?
Kijk hier