Maarten Kleemans - SeederDeBoer

Maarten Kleemans - Consultant

“De enige constante in het leven is verandering”

Innovatie — een woord dat bij iedereen tegenwoordig op de lippen ligt. Wij horen over innovatie in TED-talks of reclames op tv. Ik lees een rapport van de OECD met de titel: "Science, Technology and Innovation Outlook". Dit rapport heette vroeger "Science, Technology and Industry". Deze verandering van termen, van de nadruk die nu gelegd word op verandering, schetst nieuwe prioriteiten. Alles veranderd, en we moeten mee.

Verandering vind ik mateloos interessant en ik zie hierbij technologie als drijfveer terugkomen. In de Master Innovation Science aan de Technische Universiteit Eindhoven is technologie dan ook met verandering verbonden. Hier lag voor mij de focus op Beleid & Strategie, Digitalisatie en Artificial Intelligence. Hoe vertalen we die nullen en enen in iets wat mensen kunnen begrijpen en gebruiken? Waarom digitaal in plaats van analoog, of om de vraag om te draaien, waarom analoog in plaats van digitaal? Lastige vragen die gesteld moeten worden, en ik stel ze graag.

Iedereen heeft een andere blik op verandering en als consultant neem ik mensen dan ook mee met hun verandering. Ik vind het belangrijk om samen te veranderen want daar worden wij allebei beter van. Als junior consultant wil ik mij daar dan ook verder in verdiepen, in het maken van die bijzondere reis. SeederDeBoer draagt hiermee bij in mijn professionele ontwikkeling door middel van de informele bedrijfscultuur en een inspirerende sfeer. In mijn ontwikkeling wil ik dan altijd de mensen centraal zetten, en ik geloof dat bij SeederDeBoer dit zeker lukt.

Al onze mensen bekijken?
Kijk hier