Jop Kissels - SeederDeBoer

Jop Kissels - Junior Consultant

“We hebben twee oren en één mond zodat we twee keer zo veel kunnen luisteren als dat we praten (Epictetus)”

Door mijn brede studie achtergrond in International Business en mijn ervaringen in het buitenland heb ik me de afgelopen jaren breed kunnen oriënteren. Ik heb kunnen ontdekken hoe verschillend mensen kunnen zijn en dat deze verschillen uitdagingen met zich meebrengen. Positieve uitdagingen wel te verstaan! Ik krijg dan ook veel energie als verschillen kunnen worden overbrugd, om zo positieve verandering in te zetten. Het liefst doe ik dit met een goede portie nuchterheid, relativering en af en toe wat humor.

Want hoe vaak begrijpen we elkaar nou écht? We luisteren dikwijls maar half, gebruiken andere bewoordingen voor dezelfde concepten en gaan er tegelijkertijd vanuit dat iedereen precies snapt wat je bedoelt. De uitdaging ligt dan ook bij de motivatie vinden om een ander echt te willen begrijpen. Laten we elkaar vooral helpen en van elkaar leren. Dat doe je door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen. Als je dat weet te bewerkstelligen kan je tot mooie inzichten komen.

Binnen SeederDeBoer heb ik een waardevolle plek gevonden om zowel bij mezelf als bij organisaties tot deze mooie inzichten te komen. Vanuit een mensgerichte en integere houding hoop ik mensen en organisaties een stapje verder te helpen. Ik kijk er naar uit om samen deze veranderingen te ontdekken, maar vooral ermee aan de slag te gaan.

Ideeën zijn er namelijk niet om gedacht te worden, maar om te worden geleefd!

Al onze mensen bekijken?
Kijk hier