Niels Ketelaar - SeederDeBoer

Niels Ketelaar - Junior Consultant

“Verandering is een constante factor, maar ook dé katalysator voor groei en innovatie voor de mens en de organisatie.”

Voor mij symboliseert verandering het loslaten van de status quo met als doel het verkennen en benutten van groei. Van jongs af aan vind ik het leuk om mensen bij elkaar te brengen, en ik streef ernaar om die verbinding ook in mijn werk voor SeederDeBoer te leggen. Het geeft mij energie om samen met de klant complexe vraagstukken aan te pakken en nieuwe kansen te benutten. Als een proactief en optimistisch persoon met interesse in het onderzoeken van de impact van veranderingen op de mensen binnen de organisatie, ben ik ervan overtuigd dat inclusief leiderschap en effectieve begeleiding essentieel zijn voor het succes van transformatie en het behalen van groei voor de organisatie.

Ik richt me graag op bedrijfsstrategie en organisatieontwikkeling, waarbij ik vooral geïnteresseerd ben in hoe mensen worden beïnvloed door deze ontwikkelingen en hoe de strategie moet worden aangepast in tijden van voortdurende verandering. Het is cruciaal om te luisteren naar de mensen en hen te inspireren met het doel van de verandering, in plaats van hen te vertellen wat ze moeten gaan doen. Ik ben ervan overtuigd dat deze mensgerichte aanpak helpt om draagvlak te creëren tijdens verandering en het aanpassingsvermogen van organisaties vergroot, wat essentieel is voor succes op lange termijn.


Tijdens mijn MSc Business Administration Leadership & Change Management heb ik me gespecialiseerd in effectief leiderschap en het begeleiden van mensen tijdens veranderingen. Daarnaast heb ik me de laatste jaren verdiept in organisch leiderschap, Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), blockchain en organiseren in een digitale samenleving. Ik hecht veel waarde aan het bijblijven met de nieuwste innovaties en trends en streef er voortdurend naar mezelf zowel persoonlijk als professioneel verder te ontwikkelen.


Ik kijk er enorm naar uit om samen transformaties in leiderschap, gedrag, werkwijze, structuur en strategie te realiseren die leiden tot groei voor de klant. SeederDeBoer biedt mij de gelegenheid om mezelf verder te ontwikkelen en nieuwe sectoren te ontdekken. Het benaderen van verandermanagement met een focus op de mens, samen met de ontwikkelingsmogelijkheden, maken het Consultancy Traineeship van SeederDeBoer de perfecte match voor mij.

Al onze mensen bekijken?
Kijk hier