Thema - Besturing & Bedrijfsvoering - SeederDeBoer

Thema — Besturing & Bedrijfsvoering

Een goed georganiseerde bedrijfsvoering is de basis voor gezonde groei en zorgt er bovendien voor dat je je klanten beter kunt helpen. Met onze advies- en veranderaanpak ondersteunen wij bestuurders en managers in de gehele breedte van de bedrijfsvoering. Ook voor de thema’s governance en sturing, en rendementsverbetering. Dit doen wij op basis van onze ruime en brede ervaring bij banken, zorginstellingen en woningcorporaties. Onze primaire focus ligt op visievorming, complexiteitsreductie en waardecreatie.

Onze diensten

Governance & sturing

Als het gaat over governance & sturing, richten wij ons op organisatiestructuur, de (be)sturing van organisaties en de manier waarop zij verantwoording afleggen. Door te zorgen voor een optimale inrichting hiervan, zijn organisaties beter in staat om te sturen en hun strategie te realiseren.

Lees meer

Rendementsverbetering

Hoe goed is het inzicht op de waarde die de organisatie voor alle belanghebbenden creëert? We helpen organisaties zicht en perspectief te verkrijgen op hun financieel, maatschappelijk en sociaal rendement.

Lees meer

Bedrijfsvoering

Hoe richt je de bedrijfsvoering optimaal in zodat de organisatie vol vertrouwen kan gaan voor tevreden klanten? Efficiënte en slimme bedrijfsvoering zorgt voor vertrouwen en weerbaarheid voor zowel medewerkers als klanten.

Lees meer

Visie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Praten met een expert?
Neem contact op
Relevante items

Case
IKNL