Sacha Martini - SeederDeBoer

Sacha Martini - Consultant

“Een leven zonder verandering is geen leven; het is slechts stilstaand water”

Van de warme zomerdagen tot de ijskoude winter ben ik graag te vinden op het strand. De weg ernaartoe door de duinen om vervolgens uit te komen bij de zee die zich altijd weer van een andere kant laat zien. Soms rustig, soms wild, soms alles tegelijk op een dag. Geen dag hetzelfde, maar juist daardoor vind ik er ultieme vrijheid en krijg ik veel energie.

Ook in de rest van mijn leven zoek ik bewust deze afwisseling en veelzijdigheid op. Door mijn achtergrond in International Relations en Bestuurskunde heb ik me verdiept in onder andere economische, politieke en juridische vraagstukken. Het zien van verbanden tussen zulke aspecten pas ik graag toe in verschillende contexten, waardoor ik oog heb voor zaken die anders onderbelicht blijven. Zo ben ik als student-consultant bij Young Advisory Group betrokken geweest bij de oprichting en uitwerking van de interne taskforce diversiteit en inclusiviteit, waarbij zowel recruitment als de bedrijfscultuur zijn meegenomen. Verder heb ik adviesopdrachten gedaan voor zowel een woningcorporatie als een financiële instelling. In deze projecten waardeerden collega’s mijn proactieve houding en enthousiasme, waardoor we tot nieuwe oplossingen konden komen. Zelf vond ik het samenwerken met mensen vanuit zeer veelzijdige achtergronden in deze projecten zeer inspirerend. Deze ervaring neem ik dan ook de rest van mijn leven mee.

Het was ook in mijn rol als student-consultant dat ik tot de ontdekking kwam dat ik mezelf graag verder wil ontwikkelen in het consultancy vak. SeederDeBoer sluit daarbij goed aan bij mijn persoonlijkheid, met aandacht voor de menselijke kant en een open sfeer. Gelukkig is er ook veel vrijheid en ruimte voor persoonlijke groei, waardoor ik uitkijk naar hoe deze zee van verandering eruit gaat zien.

Al onze mensen bekijken?
Kijk hier