Lonneke Küthe - SeederDeBoer

Lonneke Küthe - Sales Consultant

“Je wordt met de lach leuker”

Vanaf het eerste moment dat ik bij SeederDeBoer binnenliep voelde het als een warm welkom. Wat mij aantrok is dat het bij SeederDeBoer echt gaat om de mens achter de functie of het CV.


In contact zijn met de mens is iets wat mij van jongs af aan al veel energie heeft gegeven. In verbinding staan, het gesprek aangaan en net die extra vraag stellen. Zo kom je dichter tot elkaar en gaat samenwerken nóg beter. Ik ben ervan overtuigd dat je samen veel meer kan bereiken dan alleen.


Na mijn studie in de richting van Marketing & Communicatie kon ik niet wachten om het werkveld in te gaan. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik op relatief jonge leeftijd al veel werkervaring heb opgedaan binnen verschillende organisaties, van consultancy tot marktonderzoek. De rode draad in de afgelopen 6 jaar is accountmanagement, relatiebeheer en projectmanagement geweest.


De quote ''Je wordt met de lach leuker'' past goed bij mij en draag ik al lang bij mij. Het werk oppakken met een lach brengt een positieve mindset met zich mee en dit straal je daardoor automatisch uit. Deze quote past goed bij mijn energieke en enthousiaste (werk)houding. Ook kan ik dit goed inzetten in mijn functie als Sales Consultant; activeren, enthousiasmeren en geïnteresseerd zijn.


In het kader van well-being ben ik naast het werken bij SeederDeBoer erg actief als het gaat om hardlopen en wielrennen. Het hebben van uitdagende doelstellingen zorgt ervoor dat ik gemotiveerd blijf en mooie afstanden en tijden kan rennen.

Al onze mensen bekijken?
Kijk hier