Cato van Hattem - SeederDeBoer

Cato van Hattem - Junior Consultant

“Het verkennen van nieuwe wegen en het omarmen van verandering zijn de sleutel tot het behouden van een heldere visie, want vasthouden aan bekende patronen vervaagt de richting”

Tijdens mijn studie gezondheidswetenschappen ontwikkelde ik mij tot een breed geïnteresseerde gezondheidswetenschapper met kennis van verschillende disciplines van de zorg. In de aanloop naar het einde van mijn bachelor ontdekte ik waar mijn concrete interesses liggen, namelijk in het management. Daarom was mijn keuze voor de Master Health Care Management voor mij een logische keuze, op deze manier kon ik mijn passie voor de zorg combineren met mijn affiniteit voor management en de bedrijfskundige kant van de zorg. Tijdens mijn stages en verschillende bijbanen in de zorg is het inzicht ontstaan dat het niet efficiënt samenwerken ten koste gaat van goede en persoonlijke zorg. Gezien zieke mensen al genoeg lijden, wil ik bijdragen aan een zo gewoon mogelijk leven voor iedereen binnen de zorg, hetgeen niet verstoord mag worden door inefficiënte werkwijzen.

Ik krijg energie van mensgericht werken: samen een steentje kunnen bijdragen aan het realiseren van de doelen van een organisatie. In samenwerkingsverbanden vind ik het belangrijk dat iedereen gehoord wordt en weet ik met mijn onpartijdigheid mensen samen te brengen. Ik werk prestatie- en oplossingsgericht met oog voor de mens en de relatie. Het ondersteunen van organisaties om waardevolle verandering en groei te verankeren maakt mij enthousiast. Bestaande werkwijzen grondig onder de loep nemen en het kritisch analyseren van hun impact op de organisatiedoelen vormen voor mij de essentiële bouwstenen van effectieve samenwerking. Het verkennen van nieuwe wegen en het omarmen van verandering zijn voor mij daarom de sleutel tot het behouden van een heldere visie, want vasthouden aan bekende patronen vervaagt de richting.

Ik ben iemand die graag handen uit de mouwen steekt en niet om de hete brei heen draait: het doen en het vinden en raken van de essentie met een mensgerichte aanpak zijn redenen die maken dat ik bij SeederDeBoer op mijn plek ben. Het feit dat ik tijdens mijn traineeship mijzelf binnen een leerzame omgeving en fijne cultuur op zowel professioneel als persoonlijk vlak mag gaan ontwikkelen maken dat ik uitkijk naar de komende tijd. Het Consultancy Traineeship van SeederDeBoer biedt mij de perfecte start van mijn carrière doordat ik de kans krijg om mezelf te ontwikkelen in diverse projecten en sectoren.

Al onze mensen bekijken?
Kijk hier