Pim van der Lienden - SeederDeBoer

Pim van der Lienden - Managing Consultant

“Samen komen tot de best mogelijke prestatie”

Al tijdens mijn studie werd mijn interesse in het vak van organisatieadviseur gewekt. Samen met de klant op zoek naar mogelijkheden om verandering te realiseren en resultaten te verbeteren, vanuit de overtuiging dat er altijd ruimte voor verbetering is. Ik geef de voorkeur aan opdrachten op het snijvlak van besturing en organisatie. Ik ben van origine opgeleid als bedrijfskundige. Inmiddels heb ik mijn inhoudelijke expertise over bedrijfsvoering en financiële processen verder uitgebreid met het behalen van mijn master Finance & Control (Registercontroller).

Waarom ik gekozen heb voor SeederDeBoer? Bij SeederDeBoer krijg ik, door het uitvoeren van boeiende opdrachten bij toonaangevende opdrachtgevers en studiemogelijkheden, de kans mijzelf te blijven ontwikkelen als organisatieadviseur. De aanpak die SeederDeBoer hanteert, waarbij het om het daadwerkelijk realiseren van de verandering en het implementeren van de gekozen oplossing gaat, past goed bij mij. Daarnaast staat bij SeederDeBoer de mens centraal en gaat het naast om wat ik kan, ook vooral om wie ik ben. Ik krijg op deze manier continu de kans inhoudelijk, zowel als professional en als persoon, te groeien.

De mensgerichtheid die binnen SeederDeBoer heerst, sluit aan bij mijn eigen persoonlijkheid en de wijze waarop ik mijn opdrachten uitvoer. De grootste voldoening haal ik uit het oplossen van complexe besturingsvraagstukken en het bereiken van resultaten samen met anderen. Ik ben in staat mensen in beweging te krijgen. Ook omschrijf ik mijzelf graag als iemand die van nature oprecht geïnteresseerd is. Daarnaast ben ik analytisch sterk, sociaal vaardig en communicatief goed onderlegd. Naast mijn werk ben ik actief met sport bezig, maak graag mooie reizen en houd van een goede portie humor.

Al onze mensen bekijken?
Kijk hier