Lieke Breen - SeederDeBoer

Lieke Breen - Senior Consultant

“Waarom binnen je comfort zone blijven als daarbuiten veel meer te beleven valt?”

Nieuwe mensen leren kennen met verschillende achtergronden, interesses en niveaus: dat inspireert mij en daar krijg ik energie van. Door te luisteren, te zien en te begrijpen ontdek ik welke uitdagingen er spelen binnen organisaties. Met een frisse en open blik onderzoek ik deze uitdagingen.

De wereld is enorm aan het veranderen en organisaties moeten inspelen op die veranderingen. We leven in een wereld waarin steeds meer data en informatie beschikbaar is die organisaties kunnen gebruiken om een klant, patiënt, huurder, burger of een andere organisatie nog beter van dienst te zijn. Ik zet mijn kennis, die ik heb opgedaan in projecten waarin het digitale vraagstuk centraal staat, graag in om de opdrachtgever hierbij te helpen. Van het opzetten van data management, tot het monitoren van de datakwaliteit en van het inrichten van data eigenaarschap, tot het schoon houden van de data. In deze werkzaamheden vind ik één ding heel belangrijk: heldere communicatie. Ik doe dit op mijn eigen manier: door toenadering te zoeken, oprecht te zijn en interesse te tonen in de mensen om mij heen.

Met mijn overstap van Hieroo Amsterdam naar SeederDeBoer maakte ik de beslissing om mijzelf verder te ontwikkelen als consultant. Voor mij is dit het vak waarin ik samen met een organisatie verschil kan maken. Het is ook een vak waarin ik de grenzen van mijn kunnen op kan zoeken, want: waarom binnen je comfort zone blijven als daarbuiten veel meer te beleven valt?

Al onze mensen bekijken?
Kijk hier