Mariska de Kleijne - SeederDeBoer

Mariska de Kleijne - Partner

“Succesvolle transformaties ontstaan door mensen centraal te stellen”

Ik creëer graag positieve beweging. Mijn ervaring is dat veranderingen pas ontstaan als er een inspirerende visie is die mensen écht begrijpen, er daadwerkelijk mee aan de slag gaan en waarbij zij hun eigen kwaliteiten kunnen inzetten en ontwikkelen. Op een nieuwe manier werken, de vitaliteit en het zelfoplossend vermogen van de organisatie vergroten zijn enorme uitdagingen. Het is altijd de vraag: hoe krijgen we de mensen mee.

Het meekrijgen van mensen in een succesvolle transformatie is naar mijn mening kansrijker bij het scheppen van realistische verwachtingen en een goede betrokkenheid van alle partijen. Je doet het samen. Als bestuurder en in mijn coachingspraktijk heb ik ervaren dat als verandering niet van de grond komt mensen harder gaan werken. Er is dan vaak veel stress en minder productief gedrag. Weerstand staat dan een verandering in de weg. Harder werken helpt niet. Tijd voor reflectie en out of the box interventies wel. De onderstroom bespreekbaar maken en patronen doorbreken is onderdeel van mijn aanpak. Ik geloof erin dat de organisatie dan pas echt kan ontwikkelen tot een krachtig geheel, waar kwaliteit de volle ruimte krijgt om vanuit een gemeenschappelijke missie en visie te werken.

Mijn inzet bij verander- en transformatietrajecten is vooral gericht op:

- Het naar een hoger niveau tillen van de veranderkracht van de organisatie,

- Het potentieel aan talent benutten en/of

- (Nieuwe) samenwerkingen in co-creatie versterken.

Ik verbind hierbij mijn bedrijfskundige en bestuurlijke achtergrond met inlevingsvermogen en intuïtie.

Bijdragen aan maatschappelijke impact is voor mij belangrijk. Vooral door te doen. Daarom bouw ik graag mee aan de ontwikkeling van onze klanten en van SeederDeBoer. Samenwerking, innovatie en groei staan centraal bij SeederDeBoer, een 100% match met wie ik ben.

Al onze mensen bekijken?
Kijk hier