Eline Meijer - SeederDeBoer

Eline Meijer - Junior Consultant

“Verandering is een kans voor een nieuw avontuur”

Nieuwe avonturen, dat is een van mijn drijfveren. Zowel op professioneel als op persoonlijk vlak krijg ik ontzettend veel energie van het starten van nieuwe dingen, in contact komen met nieuwe mensen en het ontdekken van nieuwe plekken.

Tijdens mijn bachelor International Business Administration en mijn Master Strategic Management heb ik veel geleerd over organisaties, de bedrijfskundige kant van organisaties, strategie vorming en strategie implementatie. Onderwerpen die mij ontzettend boeien en waar ik heel enthousiast van wordt. De complexiteit van organisaties, de mogelijkheid tot innovatie, en de verschillende stakeholders zijn o.a. zaken waar elke organisatie weer op een andere manier mee te maken heeft, wat het ontzettend interessant maakt. Wat ik echter miste tijdens mijn studie was het menselijke aspect. Want hoe mooi een strategie of verandering ook kan klinken op papier, uiteindelijk zijn het de mensen in een organisatie die de verandering tot een succes maken. Het menselijke aspect geeft mij dan ook veel energie. Ik geloof dat elk mens op hun eigen manier waardevolle kennis en inzichten bezit, en dat we veel van elkaar kunnen leren. Ieder mens is anders. Juist het omarmen van die verschillen, openstaan en samenbrengen van diverse perspectieven, verhalen, inzichten en expertises beschouw ik als de mogelijkheid tot succes.

De combinatie van deze twee factoren heb ik gevonden in SeederDeBoer. Een plek waar ik mijn kennis kan toepassen in de praktijk, in verbinding sta met mensen, nieuwe kennis op kan doen, mezelf kan ontwikkelen, en bovenal organisaties kan helpen veranderen en groeien. Een plek vol nieuwe avonturen dus.

Zullen wij samen het volgende avontuur aangaan?

Al onze mensen bekijken?
Kijk hier