Niall Wall - SeederDeBoer

Niall Wall - Senior Consultant

“Gedachte is de wind, kennis het zeil”

Elk bedrijf heeft te maken met trends en ontwikkelingen die als een storm woeden en de gevestigde gang van zaken ontwrichten. Het is aan het bedrijf om de zeilen bij te zetten en de ‘winds of change’ te zien als een kans om te groeien.

Ik begon mijn studie International Economics & Business met de motivatie meer te leren over het bedrijfsleven, specifiek het functioneren van bedrijven vanuit een multicultureel perspectief. Ik raakte geïnspireerd door een ondernemer in de financiële dienstverleningsbranche: met behulp van private investeerders kregen kleine ondernemers de kans hun bedrijf een kickstart te geven. Zijn visie sprak mij erg aan en voordat ik het wist, werd ik meegevoerd naar mijn volgende avontuur.

Het werken in deze startup leerde mij veel over ondernemerschap, de financiële sector, het bedrijfsleven en bovenal hoe belangrijk het is om de juiste mensen in te zetten om het doel van je bedrijf te realiseren. Effectief samenwerken speelt hierin een essentiële rol. Ik kwam voor het eerst in aanraking met het adviseren van mensen en bedrijven en ik leerde me snel aan te passen aan de omgeving. Ik vond het geweldig om elke keer weer een nieuwe uitdaging aan te gaan en de stand van mijn zeilen aan te passen. Mijn keuze om aan de slag te gaan in de adviesbranche was snel gemaakt.

Eenmaal op gesprek bij SeederDeBoer had ik meteen een goed gevoel. De nuchtere en integere manier van handelen past bij mijn eigen stijl van werken en de focus op de mens was vanaf het begin duidelijk aanwezig. Ik krijg hier de kans doorlopend te leren en nieuwe ervaringen op te doen in verschillende branches. Bovendien kan ik door middel van trainingen onder andere mijn persoonlijke vaardigheden ontwikkelen. Maar bovenal heb ik het gevoel dat ik optimaal de kans krijg mezelf te ontplooien.

Al onze mensen bekijken?
Kijk hier