Francis Voet - SeederDeBoer

Francis Voet - Senior Consultant

“Resultaat door vertrouwen en verbinding met de ander”

Na afronding van mijn studie Bedrijfskunde was ik op zoek naar een uitdaging. Ik stortte me in het avontuur en heb in de hoofdstad van Uganda, Kampala, een ‘food delivery’ website opgezet, inclusief de bezorgdienst. Dit ging niet zonder horten of stoten: huisnummers kennen ze daar niet en veel chauffeurs konden de verleiding niet weerstaan zelf de bestelling op te eten. Vanuit respect voor elkaars normen en waarden en vanuit vertrouwen is het gelukt om de uitdaging tot een succes te maken. Het geeft mij veel energie en plezier op zoek te gaan naar verbinding om sámen resultaat te bereiken.

Na mijn baan in Uganda heb ik zes jaar als leidinggevende en project- en changemanager gewerkt. Ik werk graag aan complexe verandervraagstukken met diverse stakeholders waarbij de focus is gericht op reorganiseren, (implementeren van) strategie, leiderschap en besturen. Hierbij geloof ik dat het de mensen zijn die de transformatie maken. Wat mij kenmerkt is mijn mens- en resultaatgerichte aanpak. Ik ben nieuwsgierig, toon interesse, en door met een positieve houding de kritische en confronterende vragen te stellen kom ik tot de kern. Ik creëer beweging vanuit de relatie en heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel om het resultaat samen met anderen te realiseren.

SeederDeBoer past bij wie ik ben als persoon. Maatschappelijk betrokken, oprechte aandacht voor en met elkaar, waarbij integriteit en een ‘doe’ mentaliteit centraal staan. Binnen SeederDeBoer kan ik mezelf zijn en ervaar ik ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Mijn ambitie voor de toekomst is het adviseren en helpen van individuen, teams en organisaties in de financiële, publieke- en zorgsector met het realiseren van complexe transformaties. Een les die ik heb geleerd in Uganda neem ik hierin mee: ben bewust en geniet van de energie!

Al onze mensen bekijken?
Kijk hier