Lian Nel - SeederDeBoer

Lian Nel - Senior Consultant

“Ondernemerschap is altijd op zoek zijn naar verbeteringen”

Toen ik op mijn 18de eindelijk het wel verdiende tweetalig VWO papiertje in handen kreeg, besloot ik om de wijde wereld in te trekken. Ik ben van nature avontuurlijk aangelegd en niet snel bang. Mijn eerste stop was Rio de Janeiro waar ik als jonge meid met straatkinderen werkte in een favela. Dit maakte een enorme indruk op mij, en vanaf dat moment wist ik zeker dat ik maatschappelijk impactvol werk wilde doen. Eenmaal terug in Nederland begon ik aan mijn bachelor ‘Economics & Business Economics’ en vervolgens koos ik voor de master ‘Business Development and Entrepreneurship’. Het was deze master in combinatie met mijn bestuursjaar bij AIESEC die mijn fascinatie voor het concept ‘ondernemerschap’ aanwakkerde .

Ondernemerschap is voor mij een houding, iets wat in je zit. Het betekent dat je altijd op zoek bent naar verbeteringen. Of dit nou binnen een bestaand bedrijf is of een startup. Het gaat om het zien en het benutten van nieuwe kansen. Ik durf nieuwe paden te betreden, risico's te nemen, en beschik over veel aanpassingsvermogen. Mijn enthousiasme is hierbij key en op deze manier weet ik mijn omgeving mee te krijgen. Bedrijven verlangen constant naar vernieuwing en SeederDeBoer is gespecialiseerd in het ondersteunen van grote complexe verandertrajecten. Ik ben er heilig van overtuigd dat een bedrijf enkel kan innoveren als ook de ‘mens’ mee verandert en dit doet vanuit intrinsieke motivatie en erkenning van de noodzaak van verandering. SeederDeBoer geeft mij, door hun mensgerichte aanpak, de juiste handvatten om een verandertraject optimaal in goede banen te leiden.

Ik sta met beide benen op de grond en sta bekend om mijn nuchtere houding en droge humor. Tevens haal ik veel energie uit het contact met mensen, het samenwerken aan een oplossing en het stimuleren van mensen om het beste uit zichzelf te halen. Sinds dag 1 bij SeederDeBoer ben ik begonnen met het stellen van doelen en hier werk ik elke dag aan om op zowel professioneel als persoonlijk vak te groeien.

Al onze mensen bekijken?
Kijk hier