Hugo Arts - SeederDeBoer

Hugo Arts - Senior Consultant

“Rationeel besluiten doe je nog steeds op basis van emotie – want dat voelt blijkbaar goed”

Met een achtergrond als ingenieur heb ik bij verschillende bedrijven gewerkt in o.a. de maritieme en financiële sector, inspectie-organisaties en de maakindustrie. In de energiesector heb ik aan de vrije energie transitie bijgedragen. Door mijn brede interesse ben ik ervan overtuigd geraakt dat er nooit één manier van voelen, besluiten of analyseren is – waar het ook over gaat. Die inzichten komen met horten en stoten. Wat voor jou ineens vanzelfsprekend is geworden, wordt gezien door anderen en geeft energie om verder te ontdekken.

Als mens ben ik geïntrigeerd door culturen, taal en fotografie. Ik vergelijk soms disciplines binnen bedrijfsvoering met verschillende culturen of hoe je je favoriete hobby’s uitoefent. Elke benadering brengt een ander soort passie en visie op hoe je iets creëert, en hoe je je verbindt met het resultaat. Voor mij is de uitdaging om die perspectieven te omarmen. Ik geloof erin dat een gedurfd begrip voor elkaar, het begin is naar de volgende stap om breder te begrijpen.

Binnen de consulting kom ik tot m’n recht in een omgeving met vraag naar strategisch denken en data. Mijn doel is om ondernemende instellingen en mijn liefde voor data te combineren op het strategische vlak. Dit betekent: in de schoenen van de organisatie en de ondernemers gaan staan. De trends in de markt bekijken en gepast provoceren over het ontwerpvraagstuk van de toekomst. Hoe werken we in de toekomst en wat is de impact van data - ver voorbij de operationele aspecten van BI & reporting. De digitale wereld blijft veranderen, en wie samen mogelijkheden van data durft om te zetten in visie, heeft goud in handen.


Al onze mensen bekijken?
Kijk hier