Fenna Jonker - SeederDeBoer

Fenna Jonker - Consultant

“Het combineren van verschillende perspectieven kan leiden tot de beste oplossingen”

In mijn jonge jaren was ik al snel geboeid door bedrijfsvoering binnen de gezondheidszorg. Deze interesse heeft zich verder ontwikkeld gedurende de studie gezondheidswetenschappen. Tijdens mijn reis door Azië werd ik geconfronteerd met de armoede en ongelijkheid binnen onze wereld. Ik realiseerde me dat er in Nederland op het gebied van gelijke kansen ook nog steeds veel te behalen valt. Gedurende mijn studie heb ik kennis opgedaan over zorgsystemen en gezondheidsverschillen. Zowel de kwaliteit als een gelijke toegankelijkheid van de zorg zijn thema’s die mij interesseren. Bij SeederDeBoer hoop ik mij onder andere bezig te houden met het toekomstbestendig maken van het huidige zorgstelsel. Hiernaast wil ik meer ervaring opdoen binnen andere sectoren om zo mijn kennis te verbreden.

Ik ben leergierig en leer graag meer van verschillende typen personen. Door verscheidene mensen te ontmoeten binnen diverse bedrijven denk ik veel kennis te vergaren. Daarnaast sta ik van nature graag met andere mensen in contact en neem ik met plezier een verbindende rol op me. Ik ben van mening dat je tot de beste oplossingen kan komen wanneer je verschillende perspectieven combineert.

Tijdens mijn tijd bij SeederDeBoer draag ik graag bij aan een betere zorg in Nederland, denk ik strategisch na over verschillende beleidsstukken en zorg ik dat er een praktisch haalbare oplossing is. Echter, ik groei bovenal graag door binnen het advies vak. Ik kijk ernaar uit om meer te leren over de verschillende industrieën en te werken met diverse inspirerende mensen. Dit alles komt voor mij samen in het SeederDeBoer Traineeship. Een mensgerichte aanpak met een focus op professionele ontwikkeling.

Al onze mensen bekijken?
Kijk hier