Eva Koster - SeederDeBoer

Eva Koster - Consultant

“Ik val niet, ik dans”

Bovenstaande quote komt uit het gedicht ‘een meisje’ van Toon Tellegen. Mijn oma schreef dit gedicht een aantal jaar geleden op mijn verjaardagskaart. De zin “ik val niet, ik dans” typeert mij in mijn werk- en privéleven. Ik zit niet graag bij de pakken neer en pak ‘dansend’ nieuwe uitdagingen op. Dit doe ik met veel positiviteit en op een doelgerichte en creatieve werkwijze.

Ik vind het leuk om mijn positiviteit over te brengen op andere mensen. Vandaar mijn keuze om na de middelbare school te starten met de opleiding Business Administration in Hospitality Management aan de Hotelschool The Hague. Tijdens mijn afstudeerstage bij Noordwest Ziekenhuisgroep deed ik een project om de gastvrijheid in het ziekenhuis te verbeteren. Ik kwam erachter dat niet alleen gastvrijheid, maar heel veel andere zaken in het ziekenhuis beter georganiseerd kunnen worden. Dit motiveerde mij om hier in de toekomst zelf aan bij te dragen en de zorg van de toekomst een beetje mooier en beter te maken, met mijn gastvrijheidsprincipes als uitgangspunt. Om mijn kennis verder te vergroten besloot ik om de premaster Gezondheidswetenschappen en master Health Economics, Policy & Law te gaan volgen.

Tijdens mijn premaster kwam ik voor het eerst in aanraking met SeederDeBoer. Ik merkte direct dat alles wat ik zocht in mijn toekomstige baan hier samenkwam: verandering realiseren door verbinding te zoeken. Niet alleen dikke rapporten opleveren, maar het gesprek aangaan met de opdrachtgever en zo samen betrokkenheid met de beoogde verandering creëren. En dat in een team van ambitieuze en enthousiaste collega’s.

Ik kijk er naar uit om een maatschappelijke bijdrage te leveren in de opdrachten die ik doe, terwijl ik meer leer over het werken in een professioneel werkveld. Door de verschillende trainingen hoop ik mij te kunnen ontwikkelen op voor mij tot nu toe onbekende gebieden. En als ik dan een keer val … dan zeg ik gewoon dat ik aan het dansen was!

Al onze mensen bekijken?
Kijk hier