Sanne Vorstermans - SeederDeBoer

Sanne Vorstermans - Managing Consultant

“Samenwerking en verbinding zijn de belangrijkste sleutels tot succes”

Ik ben een ambitieuze en betrokken academica met een passie voor bestuur, strategie en organisatie van de gezondheidszorg.
Het werken in een dynamische omgeving vind ik leuk, waarin ik altijd op zoek ga naar mogelijkheden om te verbinden. Ik geloof dat samenwerking en verbinding de belangrijke sleutels tot succes vormen, zowel binnen organisaties als tussen organisaties.

Het analyseren van processen, (toekomstige) ontwikkelingen in de organisatie en in de markt zie ik als een belangrijke basis voor het inzetten van verbetering en verandering. Daarbij kijk ik graag naar toekomstbestendige oplossingen. Ik vind het belangrijk om in gezamenlijkheid te gaan voor een nog betere gezondheidszorg, die ook over 20 jaar nog toegankelijk, betaalbaar en goed is.

In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan met bestuurlijke en strategische vraagstukken, bijvoorbeeld op het gebied van positionering, portfoliokeuzes, samenwerkingsverbanden en het herinrichten van een organisatie. Daarnaast heb ik regelmatig complexe projecten geleid zoals een organisatie brede accreditatie en een overname van een organisatie.

Het is voor mij belangrijk om met betrokkenheid, enthousiasme en zelfstandigheid te kunnen werken. Niet teveel binnen de bestaande kaders en hokjes denken, maar juist op zoek naar een oplossing die werkt, in plaats van een oplossing die gebruikelijk is. Maar wel altijd in samenwerking met anderen. Ik werk gestructureerd en resultaat gedreven.

Om dat te kunnen blijven doen, heb ik in 2017 de keuze gemaakt voor SeederDeBoer. Een organisatie waar ik bevlogen en betrokken collega’s tref en een fantastische dynamiek. Er worden gezamenlijk mogelijkheden gezocht om klanten optimaal te kunnen helpen, door creativiteit, passie en veel marktkennis. Iedereen haalt het beste in zichzelf en in elkaar naar boven.

Al onze mensen bekijken?
Kijk hier