Yoen van der Linden - SeederDeBoer

Yoen van der Linden - Managing Consultant

“Gelukkig bestaat de perfecte mens niet”

Voor consultancy heb ik met mijn studie geneeskunde wellicht een bijzondere achtergrond. Naast interesse in de mens en gezondheidszorg heb ik ook een fascinatie voor management, beleid en organisatie waar de drive om mensen te helpen steeds weer naar boven komt.

Na mijn studie heb ik ruim drie jaar met veel plezier gewerkt als arts-assistent chirurgie in zowel de periferie als academie. Hier heb ik ervaren hoe het is om dokter te zijn. Al snel ben ik naast het werken in de kliniek betrokken bij kleine projecten om de zorg te verbeteren. Als arts merkte ik geen genoegen te kunnen nemen met het ‘dat gaat altijd zo’. Ook zag ik regelmatig processen die makkelijker en beter (moeten) kunnen. Daarom heb ik besloten de kliniek achter mij te laten en mij te focussen op procesverbeteringen en veranderingen in de zorg. Een zeer moeilijke en pittige keuze, maar er zijn zo veel dingen, niet alleen in de zorg, die beter, leuker en makkelijker kunnen. Daar wil ik graag aan bijdragen en op die manier de (zorg)wereld een stukje beter en leuker te maken. En het mooie is dat ik indirect nog meer patiënten kan helpen dan dat ik als dokter zou kunnen.

Bij SeederDeBoer krijg ik de ruimte mezelf te ontwikkelen en mijn steentje te kunnen bijdragen aan de zorg. De kernkwaliteiten passen perfect bij mijn kijk op de wereld met uiteraard voorop: het centraal zetten van de mens. Naast dat SeederDeBoer past bij mijn normen en waarden word ik omgeven door fijne collega’s die altijd bereid zijn te helpen. Ik ben blij dat ik dagelijks van deze collega’s kan leren.

Ik sta graag in contact met mensen, zowel formeel als informeel. Ik ben een echt mensenmens, niet voor niets heb ik destijds voor de studie geneeskunde gekozen. Ieder mens heeft een eigen verhaal en talent, of vaak meerdere talenten. Ik ben ervan overtuigd dat het op de juiste manier inzetten van talenten organisaties naar een hoger niveau kan tillen. Het mooie is dat niemand perfect is. We hebben elkaar nodig om inzicht te krijgen in onze talenten; elkaar de kansen te geven deze talenten in te zetten en verder te ontwikkelen en op deze manier te groeien. Daar help ik graag aan mee. Ik ben blij dat de perfecte mens (nog) niet bestaat en we altijd van elkaar kunnen blijven leren.

Al onze mensen bekijken?
Kijk hier