Robine van Veen - SeederDeBoer

Robine van Veen - HR Manager

“De waarde van resultaat ligt in het bereiken ervan”

Organisaties zijn continu in beweging. SeederDeBoer vormt hierop geen uitzondering. Ik werk er inmiddels enige tijd en zie dat we ons door de jaren heen steeds meer zijn gaan vormen. We zijn gegroeid met mensen die onze organisatie nog meer kleur geven. Daarnaast zijn we actief in een aantal specifieke sectoren (Zorg, Publiek en Financieel) waar wij onze kennis en expertise steeds verder uitbouwen.

Mijn ervaring als consultant heb ik met name opgebouwd binnen de financiële sector. Ik heb een brede interesse en heb me met veel verschillende thema’s beziggehouden rondom Risk, Finance en IT. Hoeveel energie ik hier ook van kreeg, ik twijfelde geen seconde toen ik de kans kreeg de rol van talentmanager te gaan vervullen voor onze junior consultants. Een mooie stap in de richting van mijn huidige functie als HR Manager.

Ik bouw mee aan de groei en ontwikkeling van SeederDeBoer. Mijn achtergrond als consultant is van waarde bij het invullen van mijn huidige rol. Ik ken het vak en de organisatie goed waardoor ik begrijp wat mensen bezighoudt en een waardevolle bijdrage kan leveren aan het verder professionaliseren van de organisatie. De unieke kwaliteiten van mensen fascineren me en zijn voor ons van strategisch belang. Ik heb er plezier in mensen in hun ontwikkeling te helpen. Wij hebben een club met geweldige collega’s waar ik trots op ben.

Ik wil altijd leren en mezelf verbeteren. Ik sta voor wat ik zeg. Ik haal voldoening uit actief en productief bezig zijn en werken aan vooruitgang, ook al is het soms in kleine stapjes. Samen werken maakt dat ik met plezier resultaat kan bereiken. De waarde van resultaat ligt tenslotte in het bereiken ervan.

Al onze mensen bekijken?
Kijk hier