Noor Noij - SeederDeBoer

Noor Noij - Consultant

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik kan”

In mijn studietijd heb ik een halfjaar in Rio de Janeiro gestudeerd, een ontzettend leerzame en inspirerende ervaring. Mijn voorliefde voor de Latijns-Amerikaanse cultuur is hier ontstaan en heeft mij ook naar Colombia en Costa-Rica geleid. Het ontdekken van nieuwe culturen, omgevingen en het ontmoeten van inwoners geeft mij inspiratie en energie. Energie die mij helpt de wereld om mij heen te begrijpen en grip te krijgen op het onbekende.

Het motto "Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik kan” past perfect hierbij. Mijn nieuwsgierigheid en open blik brengen mij ver. Ik duik graag in nieuwe uitdagingen om te onderzoeken hoe ik mijn kwaliteiten kan inzetten en streef naar het maximale. Waar voeg ik creativiteit en kleur toe? Hoe maak ik dingen tastbaar en help ik mensen in mijn omgeving om in hun kracht te staan?

Gedurende mijn master accountancy heb ik geleerd om kritisch te zijn, te onderzoeken en door te vragen. Met mijn analytische achtergrond en ondernemende instelling onderscheid ik mij in het werk wat ik doe. Bij SeederDeBoer heb ik de ruimte en vrijheid om mijn persoonlijke krachten in te zetten en daarmee de klant te ondersteunen en mijzelf te ontwikkelen.

Als consultant verdiep ik mij in de klant om de context van de vraag te begrijpen en te ontdekken waar de behoefte van de klant écht ligt. Wat voor de een aanspreekt is voor de ander ongrijpbaar, de juiste balans in vinden is key. Samen gaan we opzoek naar de essentie. Van het bepalen van een strategie tot het tastbaar maken van de verandering. Het geeft me energie om hier hands-on mee aan de slag te gaan en open te communiceren. Met onder andere de juiste communicatiestrategie kunnen we de verandering in beweging zetten.

Al onze mensen bekijken?
Kijk hier