Bram Hendriks - SeederDeBoer

Bram Hendriks - Consultant

“Verandering is een menselijke inspanning”

Mijn passie ligt in het verbinden van kennis en inzichten met concreet resultaat en vooruitgang. Ik omarm een holistisch perspectief en richt me op de lange termijn, waarbij ik continu op zoek ben naar praktische toepassingen voor wetenschappelijke inzichten. Mijn besluitvorming is zorgvuldig en rationeel, en ik koester mijn flexibele en kritische houding, met een vleugje eigenzinnigheid. Ik word gedreven door mijn sociale, creatieve en analytische drijfveren die zich richten tot de essentie van complexe vraagstukken. Voor mij is verandering niet iets om op te wachten, maar om actief te initiëren.

Mijn vaardigheden omvatten niet alleen het samenbrengen van de juiste kennis en inzichten, maar ook in het verbinden van de juiste mensen. Ik ben ervan overtuigd dat de oplossingen in de essentie verscholen liggen en dat succesvolle innovaties gedijen bij diversiteit en empathie – alleen door samenwerkingen te ontgrendelen en met ieders authentieke kennis en expertise te werken, beweeg je van én in verbinding naar verandering.

Hiervoor combineer ik mijn expertise in nieuwe samenwerkingsstructuren zoals open innovatie, ecosystemen en netwerken voor innovatie, met mijn ervaring als gedragsontwerper. Met mijn mensgerichte en systemische aanpak specialiseer ik mij in het identificeren wat je niet direct ziet en het expliciteren van organisatorische kansen, om strategisch de veranderkracht te verstevigen waar dat het meest nodig is. Ik doorbreek conventies door buiten kaders te denken en tegelijk logische oplossingen binnen die kaders te implementeren.

Veranderingen in organisaties en de samenleving zijn menselijke inspanningen, en bij SeederDeBoer vind ik de ruimte om mijn visie te verwezenlijken, waar vrijdenken, essentie- én mensgericht werken de norm is.

Al onze mensen bekijken?
Kijk hier