Judith von Reeken - SeederDeBoer

Judith von Reeken - Senior Consultant

“Je kunt golven niet tegenhouden, maar je kunt wel leren surfen”

Wij leven in een bijzondere tijd, waarin veranderingen in onze omgeving zich snel achter elkaar opvolgen. Dit vraagt om een goed ontwikkelt adaptief vermogen van mens en organisatie. De golven kun je tenslotte niet tegenhouden, maar je kunt wel leren surfen. Zo af en toe hebben we daar hulp bij nodig; iemand die je helpt om op dat surfboard te komen en die golf te trotseren. Ik wil hier graag een bijdrage aan te leveren.

Tijdens mijn studie Politicologie kwam ik voor het eerst in aanraking met de zorgsector. Direct was ik gegrepen door de bijzondere dynamiek die deze sector kent: de complexiteit, de maatschappelijke opgave en de gedrevenheid van de mensen die er in werken. Na mijn studie was het voor mij duidelijk: ik ga in een ziekenhuis werken. Vier jaar lang heb ik de ziekenhuiswereld leren kennen; eerst als managementtrainee en later als coördinator informatiemanagement bij de financiële afdeling. Ik heb vele projecten begeleid en fungeerde als een consultant in eigen huis; van procesoptimalisatie, tot risicomanagement en beleidsvorming.

Gedreven door nieuwsgierigheid en de wens om mijn horizon te verbreden, heb ik begin 2019 de overstap gemaakt naar consultancy. Mijn drijfveer is onveranderd: een bijdrage leveren aan complexe maatschappelijke vraagstukken. Bij SeederDeBoer krijg ik hiervoor de ruimte en vind ik aansluiting door de betrokkenheid en de persoonlijke aanpak die wij bij elke klant opnieuw tonen.

Ik heb plezier wanneer ik mij onderdompel in een onbekende organisatie met nieuwe mensen. Met een aanstekelijk enthousiasme en een analytische en doortastende aanpak ga ik aan de slag. Vanuit een brede maatschappelijke interesse en een goed ontwikkelde organisatiesensitiviteit ben ik altijd op zoek naar verbinding, samenwerking en innovatie. Mensen helpen surfen. De zee ga je niet veranderen, maar je kunt wel leren ermee om te gaan.

Al onze mensen bekijken?
Kijk hier