Jet de Koning - SeederDeBoer

Jet de Koning - Senior Consultant

“Vertel mensen nooit hoe ze dingen moeten doen. Vertel ze wat het doel is en ze zullen je verrassen met hun vindingrijkheid”

Deze quote geeft aan hoe ik over verandering en leiderschap denk. Ik geloof dat je het meeste uit iemand haalt wanneer je diegene vertrouwen geeft en op een positieve manier beïnvloedt. Na mijn Bachelor International Hospitality Management aan de hogere hotelschool koos ik voor de master Leadership en Change Management, omdat leiderschap en verandering voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. De enige constante factor binnen organisaties is verandering en om een verandering te realiseren is het creëren van draagvlak binnen de hele organisatie essentieel. Dit vergt mensgericht en inspirerend leiderschap. Tijdens mijn master heb ik theoretische kennis over organisatieverandering en leiderschapsstijlen opgedaan, maar ook praktische vaardigheden zoals retoriek en stakeholdermanagement geleerd. Dankzij de hogere hotelschool en werkervaring binnen de hospitality sector heb ik geleerd wat goede dienstverlening betekent, dit neem ik voor de rest van mijn leven mee.

SeederDeBoer spreekt mij aan vanwege de nadruk op persoonlijke ontwikkeling en opdrachten binnen zeer verschillende sectoren. SeederDeBoer biedt mij de mogelijkheid om de komende jaren deze sectoren te ontdekken en mij te verdiepen in uiteenlopende vraagstukken.

Ik ben nieuwsgierig en leergierig, maar ook kritisch en nuchter. Deze combinatie van eigenschappen maakt dat ik op zoek ga naar de achterliggende oorzaak van patronen, denkwijzen en uitingen binnen een organisatie. Tegelijkertijd ben ik geïnteresseerd in de medewerkers die de organisatie dragen en geloof ik in een mensgerichte aanpak. Met openheid en belangstelling ga ik op zoek naar ieders drijfveren en zorg daarmee voor verbinding.

Al onze mensen bekijken?
Kijk hier