Boyd Wallien - SeederDeBoer

Boyd Wallien - Junior Consultant

“Je kunt pas de juiste vraag stellen als je goed luistert”

Om tot de juiste verandering te komen moet je het probleem begrijpen. En daarvoor is het belangrijk dat de juiste vragen gesteld worden, maar vooral dat je goed luistert. Een ondergewaardeerde eigenschap in mijn ogen. Wat zegt de ander precies? En vooral ook; waarom zegt die dat? De vraag die ik mezelf tot nu toe veel heb gesteld; welke kant wil ik op qua studie en werk? Ik kom straks terug op wat ik daar nu op zou antwoorden. Eerst vertel ik graag kort hoe ik bij dat antwoord ben gekomen.

Ik heb in Rotterdam gestudeerd en heb daar eerst de bachelor Rechtsgeleerdheid gevolgd en daarna de master Ondernemingsrecht. Tijdens mijn bachelor kwam ik erachter dat mijn interesse breder rijkte dan puur het juridische. Daarom heb ik veel naast mijn studie ondernomen om te ontdekken welke kant ik op wilde en waar ik enthousiast van wordt. Zo ben ik als penningmeester actief geweest bij mijn studentenvereniging in een lastig coronajaar. Daarna heb ik als student consultant strategische projecten uitgevoerd bij meerdere organisaties. Deze laatste ervaring heeft me het inzicht gegeven dat ik heel enthousiast wordt van verschillende vraagstukken en sectoren. Ook krijg ik energie van maatschappelijke projecten, waar ik duurzaam impact kan maken.

Dit alles maakt dat het traineeship bij SeederDeBoer mij enorm aanspreekt. Dit is voor mij de perfecte plek om mezelf verder te ontwikkelen en tegelijkertijd veel verschillende organisatie te helpen in verandertrajecten. Met een nuchtere houding, door goed te luisteren en door projecten echt samen aan te pakken help ik organisaties graag een stap verder. Ik sta dan ook te popelen om jouw organisatie verder te helpen.

En als je goed tussen de regels door hebt ‘geluisterd’, kan je het antwoord misschien al raden op de vraag: welke kant wil ik op qua werk? Ik weet het namelijk nog steeds niet precies en SeederDeBoer is de perfecte plek om daar antwoord op te vinden.

Al onze mensen bekijken?
Kijk hier