Cees Schomper - SeederDeBoer

Cees Schomper - Partner

“Professionalisme betekent consistentie van kwaliteit”

Ik heb een fascinatie voor besluitvormingsprocessen en besturing. Wat zijn de drijvers die de uitkomst van een besluit bepalen? Waarom worden schijnbaar onlogische keuzes gemaakt? En welke incentives leiden tot het gewenste resultaat? Tijdens mijn studie Sociologie en later Finance heb ik mij met bijzondere interesse verdiept in dergelijke vragen. Als consultant voel ik mij vooral thuis in organisaties die complexe vraagstukken hebben, waarbij verschillende belangen een rol spelen. De inzichten die ik heb opgedaan over besluitvormingsprocessen en besturing pas ik graag toe om het gewenste resultaat te behalen.

Sinds 2010 werk ik met veel plezier bij SeederDeBoer. De gedreven collega’s, open cultuur en plat gestructureerde organisatie zorgen voor een match tussen mij en het bedrijf. Ik ben in de eerste lichting van het Young Professional talentenprogramma gestart en heb d.m.v. het programma ervaren dat er veel mogelijkheden worden geboden om te werken aan eigen ontwikkeling. Ik ben een denker en een dromer, leg graag verbanden en bekijk vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken. Ik leg de lat graag hoog, als een 9+ haalbaar lijkt dan ga ik er ook voor!

De opdrachten die ik uitvoer zijn met name binnen de financiële sector. Deze opdrachten variëren van het uitdenken van nieuwe strategieën, het begeleiden van besluitvorming tot het implementeren van de verandering. Ik vind het prettig om van start tot finish betrokken te zijn bij een project. Ik geniet ervan om verschillende organisaties te leren kennen en te helpen bij het realiseren van hun missie.

Vanaf 2015 ben ik voor SeederDeBoer intern marktverantwoordelijk voor de financiële sector. De belangrijkste taak die ik zie in deze rol is ervoor te zorgen dat SeederDeBoer geëquipeerd blijft om organisaties te helpen bij de vraagstukken die spelen in de financiële sector.

Al onze mensen bekijken?
Kijk hier