Nikki Sonneveld - SeederDeBoer

Nikki Sonneveld - Consultant

“Logica brengt je van A naar B. Creativiteit brengt je verder”

Een aantal van de kernwaarden van SeederDeBoer zijn ‘mensgericht’, ‘essentie’ en ‘vrijdenken’. Deze karakteriseringen resoneren allemaal met mij. Door vrij te kunnen denken en handelen komen mijn creativiteit en enthousiasme het beste tot hun recht. Twee eigenschappen die sterk terugkomen in mijn werkwijze. Daarnaast betekent deze waarde voor mij aandacht besteden aan thema’s die vrijheid in de weg staan. Binnen de organisatie, maar ook in mijn directe omgeving.

Bij onze eerste ontmoeting voelde SeederDeBoer gelijk anders dan andere consultancybedrijven die als student op mijn pad kwamen. Met name de ‘mensgerichte aanpak' bleef bij mij hangen. Ik kijk er naar uit deze aanpak binnen de organisatie zelf te ervaren en in de praktijk toe te passen. Door de mens centraal te zetten hoop ik tijdens het traineeship een impact te maken bij de klant én SeederDeBoer.

Ik ben opgeleid als bedrijfskundige, als generalist. Tijdens mijn master bracht ik focus aan maar bleef ik ook breed georiënteerd door mij te richten op het snijvlak tussen business en IT. Met deze brede interesse en kennis kon ik tijdens verschillende stages in zowel de corporate- als de onderzoekswereld goed uit de voeten. Als Consultant aan de slag gaan bij SeederDeBoer zie ik als dé perfecte manier om mij nog beter te focussen op datgene waar ik goed in ben. De komende twee jaar ga ik een enorme persoonlijke ontwikkeling tegemoet, een reis die ik wil ik gebruiken om tot de ‘essentie’ te komen van mijn eigen kunnen.

Al onze mensen bekijken?
Kijk hier