Noud Bijvoet - SeederDeBoer

Noud Bijvoet - Junior Consultant

“Verandering komt voort uit de bereidheid om een toekomstvisie te realiseren”

Verandering impliceert voor mij het omarmen van nieuwe ideeën, het durven nemen van risico's en het streven naar groei. Allemaal gedreven door een gedeelde visie van wat mogelijk is. Mijn fascinatie hierin ligt in de constante zoektocht naar vooruitgang. Bij mijzelf en bij organisaties.

Hoe bevorder je lerend vermogen? Hoe blijf je competitief in snel veranderende omgevingen? En hoe zorg je ervoor dat de organisatie intern aansluit bij strategische doelstellingen? Dit vind ik dan ook zeer interessante vraagstukken, waarin ik mij heb kunnen verdiepen tijdens mijn studiejaren via de bachelor 'International Business & Management' en master 'Business Administration (Strategie)'. Tijdens deze periode heb ik ook internationale ervaring opgedaan in project- en procesmanagement bij verschillende organisaties.


Zo heb ik onder andere een verkoopmagazijnconcept ontwikkeld voor de wereldwijde implementatie bij een bekende winkelketen, en heb ik bij een andere organisatie kunnen bijdragen aan een digitaal integratietraject van een websiteservice. Deze ervaringen hebben mijn overtuiging versterkt dat de meest succesvolle veranderingen voortkomen uit een intrinsieke wil om te verbeteren, en niet vanuit een externe druk. Daarom geloof ik in het belang van het luisteren naar de behoeften van mensen binnen een organisatie om zo samen tot een breed gedragen visie te komen zodat praktische stappen gemaakt kunnen worden.


Mijn nieuwsgierigheid en leergierigheid hebben mij nu geleid naar SeederDeBoer. Ik kijk ernaar uit om nieuwe bedrijven en sectoren te leren kennen, mijzelf verder te ontwikkelen en bovenal de kans om organisaties verder te kunnen helpen met hun complexe vraagstukken. Mijn doel hierin is om een verbindende schakel te zijn die structuur en daadkracht biedt aan organisaties die zich bevinden in uitdagende verandertrajecten.

Al onze mensen bekijken?
Kijk hier