Wyke de Zanger - SeederDeBoer

Wyke de Zanger - Officemanager

“Thing do not exist until they begin to appear”

De rol van Officemanager is veelomvattend. Samen met mijn collega’s ondersteunen wij alle lagen van de organisatie. We zijn aanspreekpunt en ontwikkelen mee aan processen binnen de organisatie die bijdragen aan het welzijn van SeederDeBoer als bedrijf, en dat van onze collega’s.

Ik houd van de afwisselende werkzaamheden waarbij diverse kwaliteiten worden aangesproken; faciliterende taken binnen Office, ondersteuning van partners en consultants, projectmanagement en de organisatie en productie van evenementen.

Wat SeederDeBoer een fijne werkomgeving maakt is de oprechte interesse in mensen en elkaar, en de ruimte voor verdieping van jouw potentieel. Het volgen van interne trainingen en de verantwoordelijkheid van uitdagende projecten geven mij de kans om mij verder te ontwikkelen als professional.

Ik houd gemakkelijk overzicht en bewaar en bewaak de rust binnen samenwerkingen en ons Office team. Hoewel dit alles heel gestructureerd werk is ben ook ondernemer met een hart voor regeneratieve bewegingen, en liggen mijn wortels bij de (podium)kunsten. Deze creatieve en ondernemende eigenschappen worden ook aangesproken binnen mijn werk bij SeederDeBoer. Je persoonlijke ambities hebben hier een plek; een omgeving waar het draait om verandertrajecten nodigt uit om jezelf te blijven uitdagen en ontwikkelen.

Al onze mensen bekijken?
Kijk hier