Tim van Willigenburg - SeederDeBoer

Tim van Willigenburg - Consultant

“Niets is zo blijvend als verandering”

Ik ben ervan overtuigd dat vooruitgang binnen organisaties alleen kan worden bereikt door regelmatige verandering. Dit kan vaak als lastig worden ervaren omdat het oude vaak veilig en vertrouwd voelt. Een nieuwsgierige, open en flexibele houding zorgt ervoor dat een organisatie uiteindelijk deze stappen kan gaan zetten. Dit intrigeert mij en daarom krijg ik veel energie door mensen bij te staan in complexe verandertrajecten.

Ik ben met de studie Bedrijfskunde in Amsterdam begonnen door mijn motivatie om meer te leren over de mens binnen verschillende organisatieculturen. Daarnaast wilde ik meer te weten komen over de belangrijkste componenten die nodig zijn voor een succesvol bedrijf. Een van de essentiële vragen die hieruit voortkomt is: hoe moet een bedrijf omgaan met constante verandering? Ik raakte geïnteresseerd in dit soort vragen en daarom ben ik de Master Strategy & Organization aan de Vrije Universiteit gaan doen omdat hier veel raakvlakken waren met verandermanagement.

Ik wilde graag verder de praktische kant van het verhaal ontdekken en daarom ben ik een bestuursjaar gaan doen. Tijdens dit jaar heb ik mij veel bezig gehouden met strategische beleid, recruitment en ontwikkeling. Een van de hoogtepunten was het bouwen van een volledig nieuwe website en het opzetten van een CSR policy binnen de vereniging. Hier heb ik het belang van projectmanagement en stakeholdermanagement geleerd, in combinatie met heldere communicatie.

SeederDeBoer biedt de ideale omgeving om een verandertraject in goede banen te leiden. Ik kijk er dan ook zeer naar uit om mezelf verder te ontwikkelen in het consultancy vak. De organisatie past goed bij mij door de menselijke aanpak met een grote focus op persoonlijke ontwikkeling. Ik werk graag samen met verschillende mensen in nieuwe omgevingen. Ik hou van uitdagingen en ik wil graag maatschappelijke impact maken. Daarom zit ik hier op de juiste plek!

Al onze mensen bekijken?
Kijk hier