Quirien Van Unen - SeederDeBoer

Quirien Van Unen - Junior Banking Consultant

“Veranderingen waarborgen met dezelfde waardes als die ik voor mezelf nastreef”

Ubuntu: ik ben omdat wij zijn. Ik hou van deze Afrikaanse filosofie en geloof er sterk in. Als mens groei je niet geïsoleerd maar juist door contact te maken met anderen. Door met mensen in gesprek te gaan en zaken vanuit hun perspectief proberen te zien, word je wereld groter. Zo blijf ik dicht bij mezelf en tegelijk niet te ver van anderen.

Alle mensen die ik heb mogen leren kennen over de jaren heen maken me uiteindelijk de persoon die ik nu ben. Dit zijn altijd een diverse groep mensen geweest via ontmoetingen tijdens mijn reizen, studies of werk als bestuurslid en sociaal ondernemer. Dit mozaïek van ervaringen en contacten wordt nu elke dag verder verrijkt bij SeederDeBoer en ABN AMRO.

Mijn collega's en de veranderingen die ze verwezenlijken inspireren me elke dag weer. Dit kan ik goed toepassen in mijn eigen werk als junior banking consultant. Ik wil werk resultaten teweegbrengen dat het beste van de expertise en cultuur van beide organisaties weerspiegelt. Verder veranderen met projecten die dezelfde waardes waarborgen als die ik voor mezelf nastreef: pragmatisch, mensgericht, effectief, studieus en proactief.

Geïnteresseerd om verder kennis te maken? Ik sta altijd open voor een kopje koffie!

Al onze mensen bekijken?
Kijk hier