Anouk Haremaker - SeederDeBoer

Anouk Haremaker - Consultant

“Change begins at the end of your comfort zone”

De sector zorg en welzijn heeft mij al vanaf jongs af aan geïnteresseerd. Deze interesse heeft mij dan ook doen kiezen voor de bachelor Gezondheidswetenschappen en master Health Sciences. Gedurende mijn tijd aan de universiteit heb ik een kijkje mogen nemen in de keuken van organisaties binnen de zorg- en publieke sector. Zo heb ik middels verschillende projecten ervaring opgedaan bij opdrachtgevers zoals het VUmc, GGD Amsterdam, Healthy Entrepreneurs en woningcorporatie de Alliantie. Het samenwerken met verschillende mensen, en daarmee het gebruik van een mensgerichte aanpak was binnen deze projecten van groot belang.

Het gebruik van deze mensgerichte aanpak sprak mij enorm aan en is dan ook de voornaamste reden voor mijn keuze voor SeederDeBoer. Ik ben een betrokken, gedreven en enthousiast persoon die graag met verschillende partners en collega’s in contact staat. Daarnaast ben ik altijd actief bezig om mezelf te ontwikkelen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Deze wensen sluiten perfect aan bij het Consultancy Traineeship van SeederDeBoer. Binnen dit Traineeship krijg ik de mogelijkheid om mijzelf op zowel persoonlijk als professioneel vlak te ontwikkelen en ervaring op te doen binnen verschillende advies- en marktgroepen. Ervaring is tenslotte de beste leermeester.

De quote “Change begins at the end of your comfort zone” is een weergave van mijn reis naar SeederDeBoer. Het Consultancy Traineeship van SeederDeBoer dwingt mij buiten mijn comfortzone te treden en paden te bewandelen die ik nog niet eerder heb bewandeld. In korte tijd veel zien, was de verandering waar ik als net afgestudeerde en breed geïnteresseerde gezondheidswetenschapper aan toe was. Het verlaten van je comfortzone ligt voor mij aan de basis van verandering en is naar mijn mening niet alleen waardevol op persoonlijk vlak, maar kan ook van toegevoegde waarde zijn binnen organisaties. Als organisatieadviseur bij SeederDeBoer hoop ik deze les dan ook door te kunnen geven aan anderen.

Al onze mensen bekijken?
Kijk hier