Bas Lohman - SeederDeBoer

Bas Lohman - Managing Consultant

“Samen de zorg verbeteren!”

Meewerken aan het verbeteren van de zorg, daar haal ik mijn energie uit! Of het nu gaat om het ontwikkelen van een strategische propositie of het ontwerpen van een governance structuur gericht op continu verbeteren. Uiteindelijk doe je het voor de patiënten, mensen die vaak afhankelijk zijn van de zorg van anderen. Ik vind het bijzonder en waardevol om daaraan mee te werken!

De afgelopen jaren heb ik verschillende rollen vervuld binnen ziekenhuizen. Van specialist in het implementeren van Lean Management tot het runnen van een grote eenheid als bedrijfsleider. Hierdoor ken ik de opwinding die het geeft om een team weer op de rails te krijgen, maar ook hoe de druk voelt van (weer) een bezuinigingsronde.

In een van mijn opdrachten heb ik een ziekenhuis geholpen met het opzetten van een regionaal netwerk voor de behandeling van specifieke tumoren. Hierin komen alle facetten van een zorgorganisatie naar voren: kwaliteitsverbetering en deze ook inzichtelijk maken, samenwerking met verschillende partijen en de financiering. Ik neem mijn ervaringen mee om tot optimale en werkbare oplossingen te komen!

SeederDeBoer is een innovatieve club waar je alle ruimte krijgt om jezelf en je ideeën te ontwikkelen. Heel ondernemend in het nemen van nieuwe initiatieven, maar ook no-nonsense in het realiseren van projecten. Deze combinatie spreekt mij erg aan. Zo helpen we onze klanten in de zorg mee te gaan in de ontwikkelingen die de maatschappij vraagt. Een geweldige uitdaging om aan mee te werken!

Al onze mensen bekijken?
Kijk hier