Bas Kamperman - SeederDeBoer

Bas Kamperman - Consultant

“Leren doe je buiten je comfortzone”

In het boek ‘The 7 Habits of Highly Effective People’ van Stephen Covey staat één alinea welke mij altijd bij zal blijven. Ik ga namelijk graag hardlopen, maar op het moment dat het hevig aan het regenen is word ik wel eens ontmoedigd. Stephen Covey beschrijft in zijn boek dat je op zo’n moment júíst je hardloopschoenen aan moet trekken om naar buiten te gaan. De regenbui vormt namelijk op dat moment een ideale gelegenheid om niet alleen je conditie te versterken, maar ook je wilskracht.

De denkwijze achter dit voorbeeld is dat de wereld vol zit met mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Het gaat er maar net om welke bril je op zet. Deze denkwijze inspireert mij en past bij mijn persoonlijkheid. Ik heb een brede interesse en vind het belangrijk om te blijven leren. Na mijn bachelor International Business & Languages koos ik er dan ook voor om de master Strategic Management in Tilburg te gaan volgen. Hoewel mijn bachelor mij erg aansprak door de focus op het internationale aspect van bedrijfsvoering, wilde ik graag meer weten over strategische besluitvorming binnen organisaties. Tijdens mijn master leerde ik dat het binnen organisaties draait om mensen, en dat het te allen tijde belangrijk is om het gesprek aan te gaan. Door vragen te stellen, kom je tot de kern. En van daaruit kun je verder bouwen en veranderingen teweegbrengen.

Door de verscheidenheid aan opdrachten en trainingen dwingt het Consultancy Traineeship je om buiten je comfortzone te treden. En ik ben ervan overtuigd dat je daar het meeste kunt leren. SeederDeBoer biedt mij de mogelijkheid om ervaringen op te doen met verschillende opdrachten en bij diverse opdrachtgevers. Door mijn open en leergierige houding hoop ik mij middels dit traject snel verder te ontwikkelen in mijn rol als adviseur bij SeederDeBoer.

Al onze mensen bekijken?
Kijk hier