Annelotte Lugtenburg - SeederDeBoer

Annelotte Lugtenburg - Officemanager

“Plezier in het werk maakt perfectie in het werk. (Aristoteles)”

Besluitvaardig, probleemoplosser en kritisch. Dit zijn woorden die naar boven komen bij de functieomschrijving van officemanager op Google. Het zijn competenties waar ik mijzelf goed in kan vinden en die in lijn liggen met de filosofie van SeederDeBoer.

Als officemanager word ik dagelijks uit mijn comfortzone gehaald om probleemoplossend en besluitvaardig te werken. Geen dag is hetzelfde en dat maakt het werken bij SeederDeBoer leuk. Het is een uitdaging om voor iedere vraag of probleem een passende oplossing te vinden. Het geeft mij energie om te zien dat ik mensen kan helpen en ervoor kan zorgen dat zij hun werk goed kunnen uitvoeren.

Samen met mijn mede officemanagers vormen we een hecht team. Geen vraag is te gek voor ons en we worden allemaal uitgedaagd om een stapje extra te zetten. Iedereen heeft zijn/ haar eigen kwaliteiten en dit maakt ons een sterk team. Ik draag hier graag mijn steentje aan bij door de theorie van mijn studie tot facility manager in te zetten bij SeederDeBoer.

Al onze mensen bekijken?
Kijk hier