Max Eveleens - SeederDeBoer

Max Eveleens - Junior Consultant

“Verbinding in het nu geeft kracht voor morgen”

De relatie van mens tot mens als vertrekpunt is een kernwaarde van SeederDeBoer die ik graag uitdraag. Willen we daadwerkelijk veranderen, dan hebben we elkaar nodig. Niet in isolatie, maar samen. Een succesvolle samenwerking vindt pas plaats als we ons wezenlijk verstaan voelen door de ander. Dat is de kracht van verbinding, dat kan het verschil maken en daar loop ik warm voor.

Al tijdens mijn studie Technische Bedrijfskunde ontstond een interesse in menselijk gedrag in verandering. Zo volgde ik de minor Leadership & Change Management, waarin ik kennis maakte met de potentie van verandermanagement om een organisatie te kunnen verbeteren. Vanuit die interesse heb ik na mijn studie Technische Bedrijfskunde een master Leadership & Change Management gedaan. Hier heb ik een aantal keer kunnen proeven aan het (verander) consultancy vakgebied. Ik heb ervaren dat de diepgang en een mensgerichte aanpak rondom verandering een grote uitdaging is. Van die uitdaging krijg ik veel energie.

Als “veranderagent” bewaar ik de rust, werk gestructureerd en resultaatgericht. Met een frisse en kritische blik kijk ik naar mogelijkheden en creëer overzicht. Ik zoek makkelijk anderen op en zet graag verbinding in, tussen collega’s onderling en met klanten. Wat mij verder typeert is mijn analytische denkwijze om een plan om te zetten in resultaten. En ook niet onbelangrijk: ik combineer denken met doen en breng een flinke dosis positieve energie mee.

Bij SeederDeBoer voel ik mij thuis, ik ervaar de ruimte om te leren en mijzelf en anderen te blijven uitdagen. Naast mijn werkzaamheden als consultant, sta ik graag op de sportmat om jiu jitsu te beoefenen, doe ik aan yoga en vind het heerlijk om met mijn vrienden op pad te gaan.

Al onze mensen bekijken?
Kijk hier