Annet Verhagen - Lead Business Development

“Dé manier om te starten, is op te houden met praten en te gaan doen”

Enthousiasme en samenwerking zijn voor mij twee belangrijke factoren voor het slagen van een vraagstuk en een wezenlijke verandering. Juist deze combinatie van factoren vind ik terug bij SeederDeBoer. Dichtbij en met de klant doelen bereiken en resultaten behalen.

Als consultant ben ik mijn carrière bij SeederDeBoer gestart met een steile leercurve; zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. Ik werkte aan uiteenlopende vraagstukken in de zorg, het publieke domein en de financiële sector. Zo heb ik onder meer meegewerkt aan een fusie, een start bij het ontwikkelen van een nieuwe strategie, project ondersteuning en bij de transitie naar zelforganisatie.

In onze opdrachten is vaak sprake van een wezenlijke verandering. Om dit te realiseren is het creëren van draagvlak in organisaties belangrijk. Graag faciliteer ik daarin. Daarbij is effectieve en transparante communicatie met een open houding een must. Ik pas mij snel aan nieuwe situaties aan in de diverse sectoren. Ik neem de verantwoordelijkheid zaken tot een goed einde te brengen, ben resultaatgericht en ga pragmatisch te werk. Mensen verbinden, dat is waar ik energie van krijg.