Simone Eimers - SeederDeBoer

Simone Eimers - Officemanager

“Geloof altijd in de ene reden waarom het wél kan”

Als officemanager heb ik een heleboel functies in één en dat is nou precies wat ik zo leuk vind aan dit werk. Op een gemiddelde werkdag ben ik communicatiemedewerker, facility manager, managementondersteuner en projectmanager. Deze veelzijdigheid van de functie past bij mij en is een goede match met mijn karakter. Ik ben van alle markten thuis en breed geïnteresseerd. Dit heeft geresulteerd in het afronden van verschillende opleidingen, namelijk een media studie, Spaanse Taal en Cultuur en Meertalige Communicatie. Door mijn werkervaring als communicatiemedewerker en assistent front-officemanager ben ik erachter gekomen dat ik veel energie haal uit een afwisselend takenpakket en dat een verzorgende en ondersteunende rol goed bij me past. Bij SeederDeBoer kan ik dit volop inzetten en zo vliegt een dag voorbij.

Om het leven nog afwisselender te maken geef ik naast mijn baan dansles en wanneer het past binnen alle drukte vind ik het ook erg leuk om Spaanse bijles te geven.

Bij SeederDeBoer staan samenwerking en teamspirit hoog in het vaandel en daar voel ik me prettig bij. Ik vind het belangrijk om communicatief en open te zijn en elkaar als team te ondersteunen en enthousiasmeren. De interesse voor ieder zijn of haar opdracht of activiteit is binnen de organisatie groot en oprecht. We weten elkaar te vinden voor hulp en feedback. Als team staan we voor elkaar klaar. We zorgen met oog voor detail en servicegerichtheid dat alles soepel verloopt en tot in de puntjes verzorgd is. Ik geloof dat wanneer het achter de schermen goed geregeld is, dit uitstraalt naar zowel je collega’s als de klant. Dit draagt niet alleen positief bij aan mijn werkplezier, ook aan het succes van onze organisatie.

Al onze mensen bekijken?
Kijk hier