Sanne Vos - SeederDeBoer

Sanne Vos - Consultant

“De manier om te starten is door te stoppen met praten en starten met doen.”

Kennismaken?

Als ik mezelf moet omschrijven, ben ik een ‘mensenmens’ en een échte doener. Tijdens corona vond ik het dan ook moeilijk om nauwelijks tot niet in contact te staan met andere mensen. Het liefst breng ik mensen samen door evenementen of bijeenkomsten te organiseren. Collega’s, vrienden en familie omschrijven mij als een enthousiast en energiek persoon die zorgt voor verbinding in de groep. Samen met mijn passie voor de gezondheidszorg heeft dit ertoe geleid dat ik na mijn bachelor Biomedische wetenschappen met veel plezier de master Management in Healthcare aan de Vrije Universiteit van Amsterdam ben gaan studeren. Tijdens mijn stage heb ik mij beziggehouden met het toegankelijker maken van preconceptiezorg voor kwetsbare vrouwen. Ik vond het bijzonder om deze vrouwen te spreken bij hen thuis en zo een kijkje te krijgen in hun privéleven.

Nadat ik na mijn studie een mooie reis heb gemaakt en veel avonturen heb beleefd, ben ik gestart als werkstudent in OLVG. Al gauw merkte ik dat de ziekenhuiswereld mij boeit. Kwaliteitsverbeteringen, preventie, verander- en implementatiemanagement en procesvraagstukken binnen de keten trokken mijn aandacht. Doordat ik verschillende rollen heb bekleed, heb ik de organisatie goed leren kennen en heb van dichtbij gezien hoe lastig het is om verbeteringen te verankeren. Omdat ik het belangrijk vind dat jongeren in de organisatie zich ook gehoord voelen, ben ik bestuurslid geweest van JongOLVG. Ik krijg energie als ik kan bijdragen aan positieve werkervaringen van jonge medewerkers door het organiseren van inspirerende thema- en netwerkactiviteiten.

Na bijna 6 jaar OLVG was ik toe aan een nieuwe uitdaging. De persoonlijke aanpak en de ruimte die er is voor persoonlijke ontwikkeling bij SeederDeBoer spreekt mij erg aan. Ik kan niet wachten om te starten met een mooie opdracht!

Al onze mensen bekijken?
Kijk hier