Sabina Masinovic - SeederDeBoer

Sabina Masinovic - Junior Consultant

“Verandering begint bij jezelf, maar eindigt niet bij jou. Je kunt de wereld verbinden met je kennis, je passie en je acties.”

Verbindingen leggen tussen innovaties en organisaties, daar krijg ik écht energie van. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe manieren om kennis te combineren, vergroten, of delen.


Deze drijfveer is ook naar boven gekomen tijdens mijn studie Biomedische Wetenschappen, waar ik zowel een Bachelor als Master in heb. Daar volgden we op de voet de nieuwste ontwikkelingen mee op medisch gebied. Door middel van stages ben ik op zoek gegaan naar een manier die bij mij past om impact te maken in de wereld. Daardoor heb ik de zorg-systeem meegemaakt vanuit de onderzoekswereld, de start-up wereld en ben ik zelfs een jaar aan de slag gegaan voor een grote farmaceut.


Na veel vragen stellen bij mezelf over hoe ik impact wil maken, ben ik bij SeederDeBoer uitgekomen. Door de combinatie van persoonlijke ontwikkeling en werken tussen verschillende sectoren, word ik continu uitgedaagd om een andere aanpak te gebruiken dan dat ik daarvoor had bedacht. Elke dag groei ik als persoon binnen deze organisatie.


Hierdoor ben ik er ook achter gekomen dat ik houd van het stimuleren en faciliteren van nieuwe ideeën onafhankelijk van de sector. Ook heb ik gezien dat mijn probleemoplossend vermogen iets intrinsieks is, zeker bij zeer complexe problemen. Daarnaast ben ik binnen SeederDeBoer ook meer de data-kant opgedoken, gestimuleerd vanuit mijn onderzoeksachtergrond, waardoor ik steeds meer kansen zie die we kunnen benutten in deze tijd van digitalisering.

Al onze mensen bekijken?
Kijk hier