Mitch van der Most - SeederDeBoer

Mitch van der Most - Consultant

“Creativity is the power to break through traditions, overcome obstacles, and find new paths.”

Het vinden van een creatieve oplossing, voor de vragen die organisaties hebben. Hoe kan het proces worden geoptimaliseerd? Hoe kan de organisatie naar een nog hoger niveau worden gebracht. Het helpen van organisaties in deze vraagstukken geeft mij energie. Hun helpen naar de volgende stap in de groei van de organisatie.


Mijn achtergrond als fysiotherapeut heeft mij geleerd dat de patiënt altijd centraal staat. Door te luisteren, vragen te stellen en goed te observeren, kan ik de kern van het probleem achterhalen en de juiste behandeling vinden. Deze benadering van zorg neem ik mee in mijn werk als consultant, waarbij ik luister naar de behoeften van mijn opdrachtgevers en samenwerk aan passende oplossingen.


Tijdens mijn studie was ik niet alleen gefocust op het vak zelf, maar ook actief binnen de studievereniging, waar ik uiteindelijk zelfs een bestuursfunctie als penningmeester vervulde. Deze ervaring heeft mijn vermogen om te luisteren en de behoeften van anderen te begrijpen versterkt, wat van onschatbare waarde is in mijn huidige rol.


In mijn werk als fysiotherapeut ontdekte ik mijn passie voor het optimaliseren van processen en het brengen van structuur. Dit leidde tot mijn beslissing om de Master Healthcare Policy, Innovation en Management te volgen aan de Universiteit van Maastricht, waarmee ik mijn vaardigheden verder kon ontwikkelen.


Na mijn Master ben ik gaan werken als EPD-implementatie Consultant bij Cerner, later Oracle. Hier heb ik succesvolle implementaties uitgevoerd van EPD-systemen in verschillende ziekenhuizen, waarbij ik verantwoordelijk was voor het in kaart brengen van werkprocessen en het optimaliseren van de flow tussen mens en systeem.


Na twee jaar maakte ik de overstap naar SeederDeBoer vanwege de nadruk op persoonlijke ontwikkeling, zowel op het gebied van cursussen als de ontwikkeling van soft skills. De warme sfeer binnen de organisatie, de samenwerking en de steun die geboden wordt, vooral tijdens moeilijkere tijden, hebben mijn keuze voor SeederDeBoer versterkt. Het is een ervaring die ik als zeer waardevol beschouw.


In de komende jaren streef ik ernaar om mijzelf verder te ontwikkelen tot een veelzijdige consultant, met een specifieke focus op positieve Agile, Lean en Digitale transformaties, zowel binnen organisaties als in de bredere samenleving. Dit wil ik bereiken door niet alleen de Adviesgroep Digitale transformaties te ondersteunen, maar ook actief betrokken te zijn bij de werkgroep Publiek Domein.


Laten we samen bouwen aan een succesvolle toekomst, waarin we de uitdagingen van uw organisatie omzetten in kansen en groei. Met mijn passie voor het vinden van creatieve oplossingen, mijn ervaring als fysiotherapeut en mijn expertise in het optimaliseren van processen, sta ik klaar om uw organisatie te ondersteunen en te begeleiden naar een hoger niveau.


Samen kunnen we de kern van problemen achterhalen, passende oplossingen ontwikkelen en de juiste stappen zetten richting succes. Ik kijk ernaar uit om mijn kennis, ervaring en enthousiasme in te zetten voor uw organisatie en samen te werken aan een succesvolle toekomst.

Al onze mensen bekijken?
Kijk hier