Lucienne Temperilli-Klein - SeederDeBoer

Lucienne Temperilli-Klein - Senior Consultant

“Wat men moet leren doen, leert men door het te doen”

In mijn visie draait de zorgsector om wat er echt toe doet: mensen. Als consultant met een achtergrond in Zorgmanagement, heb ik de afgelopen 9 jaar mijn focus gelegd op software-implementaties, met name in de gezondheidszorg. Zo heb ik onder andere ervaring in opleiden, vertalen van wensen en regelgeving naar software, testen van software, het implementeren, het in kaart brengen van softwareproblemen en het ophalen en toetsen van requirements binnen het applicatielandschap. Mijn werk vereist het schakelen tussen verschillende organisatielagen en het zoeken naar procesverbeteringen. Ik geloof dat betrokken, gemotiveerde en cultuurbewuste medewerkers essentieel zijn voor het succes van elke implementatie.

Een geslaagde implementatie is onmogelijk zonder aandacht voor mens en cultuur. Verandering is echter moeilijk, vaak vanwege onbewuste gedragspatronen. Mensen willen vaak wel verandering, maar willen zelf niet veranderd worden. In mijn praktijkervaring heb ik deze situaties vaak gezien. De sleutel ligt in het begrijpen van de redenen achter weerstand door goed te luisteren en oprecht geïnteresseerd te zijn. Door een cultuur van gezamenlijk leren te bevorderen, kunnen we tot de beste oplossingen en resultaten komen. Want, zoals gezegd wordt, "Dingen veranderen niet, wij veranderen."

Bij SeederDeBoer concentreer ik me voornamelijk op digitale transformaties in de gezondheidszorg en daarbuiten. De kernwaarden van ons bedrijf, waaronder vrijdenken en doen, stimuleren een omgeving van voortdurende groei en ontwikkeling. Dit sluit goed aan bij mijn persoonlijke en professionele groeiambities. Bij SeederDeBoer staat de mens centraal, en krijg je de ruimte om jezelf te zijn en jezelf voortdurend te ontwikkelen. Ik ben enthousiast om bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van dit bedrijf.

Al onze mensen bekijken?
Kijk hier